Verde smarald

Top 5 magazine online de fashion

Top 5 magazine online de fashion

Asa cum v-am promis, incepand de astazi va vom prezenta saptamanal care sunt cele mai hot si mai bune 5 oferte ale magazinelor online romanesti de fashion, avand in vedere colectiile pe care le detin in stoc, preturilor, dar si campaniilor de promotii si reduceri pe care le desfasoara.

In urma analizei a peste 150 de magazine online de fashion active in .ro in aceasta perioada am realizat clasamentul urmator – Top 5 magazine fashion:

Starshiners.ro

Starshiners are in prezent cea mai completa, mai sexy si mai atractiva colectie de rochii de vara, costume de baie, pantofi si sandale pentru femei, topuri si tricouri de dama:

Pentru a vedea promotiile si reducerile din aceasta sapatamana oferite de Starshiners apasa aici :

Kurtmann.ro

Kurtmann are in acesta perioada numeroase campanii de reduceri de pana la 80% la noile colectii, precum si campanii de lichidare de stoc la peste 2000 de articole de imbracaminte si incaltaminte pentru femei, barbati si copii, asa ca ar fi pacat sa nu profiti de outfit-uri elegante la preturi ieftine:

Pentru a vedea promotiile si reducerile din aceasta sapatamana oferite de Kurtmann apasa aici:

MyCloset.ro

Mycloset ofera promotii si reduceri de 20-30% la sute de articole pentru femei ale unor branduri renumite:

Pentru a atrage cat mai multi clienti noi si pentru a-i fideliza pe cei vechi in fiecare zi gasesti pe www.mycloset.ro promotii cu reduceri de pana la 70% la anumite marci prezente in magazin. Aveti la dispozitie promotii saptamanale cu reduceri valabile 7 zile, promotii zilnice valabile 24 de ore, cat si promotii pentru weekend.

Mycloset.ro

Pentru a vedea promotiile si reducerile din aceasta sapatamana oferite de MyCloset.ro apasa aici:

Boutique Mall

Boutique Mall este unul dintre cele mai mari magazine ca numar de produse online din Romania, cu peste 150.000 de articole si peste 1200 de marci renumite. Boutique Mall detine cele mai noi colectii ale unor case de moda renumite, dar si produse in regim de outlet la preturi accesibile oricui.

Boutique%20Mall

Pentru a vedea promotiile si reducerile din aceasta sapataman oferite de Boutique Mall apasa butonul de mai jos:

Miss Grey

Miss Grey vine în întâmpinarea dorințelor voastre cu dragoste și pasiune pentru ceea ce creează, fiecare produs fiind o operă de calitate îmbinată cu armonia și eleganța pe care le căutăm cu toții. Din nou este adusă în centrul atenției femeia modernă, care, într-o „lume a matrițelor”, dorește să iasă în evidență prin unicitatea vestimentației. Miss Grey a înțeles dorințele doamnelor și au creat modele 100% unice pentru femei excepționale.

Pentru a vizualiza modelele puteți accesa site-ul www.missgrey.ro, dar puteți vizualiza și orașele partenere pentru a le face o vizită și „a discuta față în față cu Miss Grey”. Vă va pune la dispoziție colecții de articole vestimentare pentru orice anotimp, produse de mâinile unor angajați cu o înaltă calificare în acest domeniu.

Miss Grey este o familie de profesioniști pentru care locul de muncă este transformat în pasiune prin implicare, iar creativitatea este la ea acasă! Nu ezitați să o contactați pe Miss Grey, „o româncă modernă”.

missgrey.ro

missgrey.ro

missgrey.roAcest articol a fost vizualizat de 2078 persoane.

One thought on “Top 5 magazine online de fashion”

  1. succint ! o informatie valoroasa atunci cand suntem in pana de idei si de bani :), asa putem gasi grupat idei de cadouri pentru cei dragi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.