Telefoane HTC ieftine – Reduceri telefoane HTC

HTC este una dintre cele mai cunoscute companii producatoare de telefoane mobile si tablete, in ciuda faptului ca nu a fost infiintata decat acum 19 ani, in 1997. Faptul ca a reusit sa devina arhicunoscuta intr-un timp atat de scurt sta ca dovada a calitatii produselor fabricate aici – in mod special, smartphone – uri si tablete.

Initial, compania realiza telefoane bazate pe Windows Mobile, insa apoi a devenit cofondator a grupului Open Handset Alliance, unde avea sa colaboreze la ceea ce avea sa devina cel mai cunoscut sistem de operare din lume, Androidul. HTC Dream a fost primul telefon mobil care a rulat pe acest sistem.

Profita de reduceri la telefoane mobile HTC

HTC este producatorul designului original pentru multe telefoane de tip smartphone care ruleaza pe sistemele de operare Android si Windows Phone. Desi colaborarea cu Windows s-a incheiat, HTC continua sa foloseasca sistemul de operare Android pentru telefoanele sale. Cauta telefoane mobile HTC ieftine in orice magazin de specialitate si vei gasi modele care iti vor placea sigur, toate ruland pe Android. Branduri care colaboreaza sau au colaborat cu HTC include Dell, Sharp Corporation, Siemens, Fujitsu, i – mate si HP. HTC mai produce si PC – uri ultra – mobile, creand si Nexus One si Nexus 9, un smartphone si, respecti, tableta, create de Google.

Telefoane mobile HTC la reducere

Deoarece compania inregistreaza un succes atat de mare si produce modele de calitate, nu e de mirare ca un numar foarte mare de oameni cauta telefoane mobile HTC ieftine, dorind sa foloseasca smartphone – uri de calitate, care sa fie si ieftine.

Daca analizezi oferta de telefoane mobile HTC ieftine, vei observa ca cel mai nou model al companiei este singurul lansat in acest an, HTC 10 Perfume. Acesta foloseste versiunea 6.0.1 de Android, are o memorie de 32 de GB, un display de 5.2”, o camera de 12 mega pixeli (in fata) si, respectiv, cinci mega pixeli (in spate), cu o autonomie a bateriei de 3.000 Li – Ion (mAh).

Memoria RAM de 32 de GB este foarte mare si se mai poate intalni si la alte telefoane mobile HTC ieftine, ca Aero, Hima, M8, T6 si Evita. Cea mai mare memorie RAM pe care o poti gasi in oferta de telefoane mobile HTC ieftine sau scumpe este cea pe care o are modelul M7, care poate ajunge pana la o dimensiune de 64 de GB a memoriei.

Modelul HTC Perfume are si unul dintre cele mai mare display – uri produse de firma, dupa modelul T6, care a fost lansat in 2013, care are si cea mai mare autonomie a bateriei. Cauta telefoane mobile HTC ieftine in magazinele din Romania pentru a simti ce inseamna cu adevarat calitatea.Acest articol a fost vizualizat de 987 persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.