Reduceri Black Friday 2014

Sfaturi pentru un Black Friday reusit

Fenomenul Black Friday sau Vinerea Neagra a poposit de trei ani in Romania. Avand putina experienta in spate stii si tu ca in aceasta zi ofertele sunt atragatoare dar stocurile sunt limitate, extrem de limitate chiar. Exista stocuri care se epuizeaza in mai putin de o jumatate de ora, lasand in urma o multitudine de cumparatori furiosi, nemultumiti. De aceea, azi ne-am gandit sa iti spunem ce sa faci sa beneficiezi din plin de ofertele Black Friday 2014!

Trebuie sa te pregatesti din timp pentru un Black Friday reusit
Pregateste-ti din timp o lista de cumprataturi, analizeaza minutios piata, ofertele magazinelor participante, notand in acelasi timp preturile afisate. Datorita faptului ca stocurile sunt limitate, este bine sa iti intocmesti o lista de prioritati.

Intereseaza-te din timp de oferta magazinelor care participa la Black Friday
Ofertele de Black Friday sunt tentante dar nu sunt intotdeauna cele mai bune! De aceea, fa o comparatie intre cateva magazine online care vand acelasi produs aflat pe lista ta de prioritati. Un lucru esential: urmareste daca nu cumva se umfla preturile exact inainte de Black Friday tocmai ca sa aiba de unde sa le scada in Vinerea Neagra. Nu te lasa pacalit!

Fa-ti cont pe magazinele online
Tocmai ai gasit televizorul smart la care ai visat de mai multe vreme la un pret rezonabil dar spre disperarea ta nu il poti achizitiona. De ce? Deoarece nu erai inregistrat. Pana te-ai inregistrat tu, televizorul a disparut din stoc. Nimic mai frustrant! De aceea, este bine sa te inregistrezi pe cateva magazine online inainte cu cateva zile de Black Friday. Poti chiar si sa iti umpli cosul de cumparaturi si sa finalizezi comanda abia in Vinerea Neagra. Vei castiga timp pretios. Nu vei pierde nicio ocazie de reduceri  de Black Friday si suma de bani economisita poate fi una substantiala! Ii vei invinge pe clientii care nu au fost inspirati sa apeleze la aceasta tactica extrem de usoara.Acest articol a fost vizualizat de 535 persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.