Rochii de vara cu motive traditionale

Rochii de vara cu motive traditionale vor fi in vara anului 2016 un must have, una din cele mai chic tinute casual pentru femei. Ca si culori care se poarta in aceasta vara va recomandam alb brodat cu diverse motive tradionale de culoare roz, albastru sau rosu sau combinatii de doua sau mai multe culori, cum ar fi rosu cu negru in diverse forme sau chiar imprimeuri traditionale cu flori sau geometrice.

In articolul care urmeaza va prezentam un un model de rochie de vara cu motive traditionale romanesti efectiv superba si care poate fi purtata la diferite evenimente sau chiar la plaja in care vei arata absolut incantator.

Este vorba despre rochia de vara Porcelain Princess, o rochita de vara de culoare alba, croita urmeze elegant linia corpului, cu un decolteu rotund si cu un singur nasture de inchidere la spate, care se remarca prin motivele traditionale de culoare albastra.

Rochia de vara cu motive traditionale se remarca si prin combinatia reusita dintre alb si albastru, intrucat in aceasta vara aceste culori sunt in tendinte, fie simple sau combinate, asa cum sunt associate in mod reusit si  la aceasta rochie de vara cu motive traditionale care iti va sugera si o doza de sensibilitate.

StarShinerS

In rochia Porcelain Princess vei arata absolut incantator. Rochia de culoare alba, croita sa cada usor pe liniile trupului, se remarca prin printul blue in motive traditionale. Combinatia dintre alb si blue aduce o doza de senzualitate extrema, fiind ideala pentru a o purta la orice ocazie: o iesire la o terasa cu prietenii, la birou sau chiar intr-o calatorie.

Inca de anul trecut a inceput sa fie purtate tot mai multe haine, rochite, tricouri avand ca motive celebra ie romaneasca si cu siguranta ai vazut care sunt preturile la aceste haine. Pretul la aceasta rochie de vara 2016 cu motive traditionale este unul foarte foarte mic, adica undeva la 63 de lei pe site-ul declub.ro, la care se adauga cheltuielile de transport,  livrarea produsului facandu-se in maxim 24 ore de la initierea comenzii.

Dar, hai sa va arat si cateva poze cu aceasta rochie absolut incantatoare:

[banner align=”center” valign=”bottom” hover=”zoom” img=”10139″ img_size=”330×500″ link=”//event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=73d7851b9&unique=d3f9e6ac8&redirect_to=http%253A%252F%252Fdeclub.ro%252Frochie-porcelain-princess.html”]

vezi detalii

[/banner]

[banner align=”center” valign=”bottom” hover=”zoom” img=”10140″ img_size=”330×500″ link=”//event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=73d7851b9&unique=d3f9e6ac8&redirect_to=http%253A%252F%252Fdeclub.ro%252Frochie-porcelain-princess.html”]

mergi la magazin

[/banner]Acest articol a fost vizualizat de 10050 persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.