Reduceri de Sfanta Maria la elefant.ro

Peste 50.000 de produse de pe Elefant.ro vor avea preţuri reduse cu procente între 40 şi 86 la sută în perioada 10-18 august. Reducerile de Sfanta Maria se vor aplica la carti, eBooks, jucării şi produse vestimentare.

„Sărbătorim alături de clienţii noştri Sfânta Maria şi venim în întâmpinarea lor cu promoţii extraordinare, din seria care ne-a consacrat drept magazinul online cu cele mai bune preţuri. Reducerile pe care le oferim sunt un efort pe care îl depunem pentru a creşte confortul şi experienţa pe site a clienţilor noştri. Pentru aceasta campanie am oferit discounturi semnificative pentru aproximativ 50.000 de produse. Urăm La mulţi ani! tuturor sărbătoriţilor şi vă aşteptăm pe toţi pe elefant.ro cu preţuri irezistibile”, spune Ana-Rita Da’Ros, director ecommerce la elefant.ro.

Elefant.ro

Potrivit calculelor elefant.ro, de la înfiinţarea magazinului online şi până în prezent, campaniile de reduceri au ajutat cumpărătorii să economisească aproape 12 milioane de lei.

La începutul acestei săptămâni, magazinul Elefant.ro a anunţat introducerea portofoliul sau a unor noi categorii de produse pe langa cele din categoria fashion – ce include momentan peste 3.000 de articole de vestimentaţie, încălţăminte şi accesorii pentru femei şi bărbaţi.

Elefant.ro a devenit ca si numar de vanzari si aprecieri in randul cumparatorilor, cel mai mare mall online de unde puteti achizitiona produse la preturi ieftine:

De asemenea, elefant.ro a intrat şi pe piaţa de asigurări auto, oferind tuturor clienţilor săi posibilitatea să-şi încheie online o poliţă RCA, acum cu reducere de 5%.Acest articol a fost vizualizat de 423 persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.