germanos.ro

Site-ul germanos.ro este recent relansat pe piata. Printre elementele importante ale noului website se regasesc:

– optiunea de comanda – utilizatorii inregistrati au posibilitatea de a comanda online, acestia putand alege produsele si magazinul de unde prefera sa le ridice. Dupa acest pas, angajatii magazinului Germanos vor informa potentialul cumparator cand poate veni in magazin sa cumpere produsul comandat;

– optiunea de localizare a magazinelor: utilizatorii pot gasi mai usor magazinele cel mai bine pozitionate in functie de punctul lor de interes, prin noua optiune de localizare, beneficiind de Google Maps;

– informatii despre produs: calea spre identificarea celor mai potrivite produse, in functie de nevoile utilizatorilor, este facilitata de noi optiuni precum „filtreaza”, „compara cu”, „ordoneaza dupa”, „combina cu” etc.

De asemenea, gama variata de G-servicii beneficiaza de un tab nou, dedicat, in timp ce numai pentru telefoane mobile site-ul afiseaza intr-un tab dedicat preturile cu abonament, pentru un contract de 12 sau 24 de luni.

Click pe “Mergi la magazin” si descopera oferte ieftine, promotii si reduceri pe germanos.roAcest articol a fost vizualizat de 2289 persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.