Fii sexy pentru iubitul tau!

Fiecare femeie isi doreste sa traiasca o poveste de iubire intensa, cu intelegere, cu momente romantice si intalniri pasionale. Insa care este secretul unei astfel de relatii? Potrivit unora, cheia catre o relatie implinita ar fi o viata intima activa, dar si dibacia ta, de reprezentanta a sexului frumos, de a-ti tine partenerul interesat.

Te intrebi ce inseamna “interesat”? Ei bine, in opinia mea, orice relatie are nevoie de mici artificii, mai ales atunci cand vorbim de una de lunga durata. Asadar, ca sa eviti ca partenerul tau sa “plece” si sa te bucuri de el, trebuie sa fii o femeie inteligenta si frumoasa.

Trebuie sa iti ingrijesti corpul, sa-ti iubesti defectele si sa-ti evidentiezi calitatile si sa fii sexy. Poarta orice haine vrei tu, dar opteaza pentru lenjerii intime deosebite, create din materiale fine, ce ii vor aprinde imaginatia partenerului tau.

Iata ce iti recomand eu:

Daca esti o femeie romantica si adori intalnirile tandre, opteaza pentru un set de lenjerie intima sexy, confectionat din matase sau voal fin, usor transparent, precum modelele de mai jos semnate de Livia Corsetti sau Obsessive.

 

Un bodystocking, daca esti o femeie nonconformista si adori sa-ti condimentezi relatia cu accesorii “picante” si o atitudine indrazneata.

 

Un babydoll sexy si romantinc, menit sa-ti evidentieze formele voluptuoase si silueta bine conturata.

Tu ce lenjerie intima folosesti ca sa-ti cuceresti partenerul?Acest articol a fost vizualizat de 660 persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.