Despre noi

Bursa De Reduceri, partenerul tau pentru shopping inteligent, eficient si de calitate. BursadeReduceri.ro, sute de mii de produse intr-un singur loc.

BursaDeReduceri.ro este o platforma de shopping online care vine in intampinarea celor care doresc sa isi faca cumparaturile intr-un mod destept si avantajos. In fiecare zi, pentru utilizatorii nostri, cautam si gasim cele mai bune oferte si apoi ti le aducem tie ca sa poti alege ce ti se potriveste cel mai bine. Trebuie doar sa vezi, sa cercetezi, sa compari si apoi sa alegi cea mai buna solutie pentru tine.

Conceptul de baza al platformei noastre este unul simplu. Nu suntem un magazin online si nu comercializam propriile produse, ci integram toate magazinele online care conteaza pe piata romaneasca si apoi selectam cele mai bune oferte. Oferim astfel posibilitatea utilizatorilor nostri de a avea acces la cele mai bune produse si de a putea beneficia de cele mai bune preturi.

Pentru ca vanzarea se efectueaza exclusiv pe site-urile magazinelor, echipa noastra se asigura mereu ca listam cele mai bune produse si ca magazinele prezente pe site-ul nostru sunt dintre cele mai performante si mai serioase de pe piata din Romania.

Daca vrei sa ne intrebi sau sa ne propui ceva, poti sa ne contactezi prin Formularul de contact.

[contact_form input_size=”12″ text_size=”12″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Oferte, promotii si reduceri pentru tine si familia ta!