Cum sa te imbraci intr-un city-break

Mă pregătesc pentru un city break la Paris, iar lista de pregătiri este destul de lungă. Abia aştept să-mi petrec week-end-ul viitor la Paris, să mă plimb din nou pe Champs-Elysée, să revăd basilicica Sacre Coeur şi catedrala Notre Dame, să revizitez muzeul Louvre şi să zburd prin grădinile Tuileries. Doar că nu te poţi duce în capitala modei îmbrăcată oricum! Bagajul tău trebuie să conţină ţinute cât mai frumoase, elegante, dar comode şi practice. Bulevarde întregi aşteaptă să fie luate la pas, dar madelaina lui Proust şi un café au lait la cea mai dichisită cafenea nu pot fi servite în nişte rochii neadecvate!

Alors, on commence à se préparer pour le voyage! În articolul de astăzi stabilim ce ţinute sunt potrivite atunci când Parisul te aşteaptă cu braţele deschise şi eşti pregătit să te adresezi doar în limba lui Balzac.

Matar.ro

Cred că deja este de prisos să vă spun că rochiile de la Zonia sunt mereu cea mai bună soluţie. O să fac multe poze în mica mea călătorie şi vreau să am amintiri cât mai frumoase, aşa că toate ţinutele din vacanţă o să fie noi-nouţe.

 

Am încercat să aleg culori diferite, rochii în care să mă simt bine şi care să-mi dea posibilitatea să mă desfăşor. Vreau să fiu zglobie şi jucăuşă, dar şi cu farmec şi chic.

Mânecă scurtă, lungă. ¾, dar chiar şi fără mânecă. Rochiile casual de la Zonia sunt mereu cea mai bună variantă, mai ales că ştiu sigur că o să-mi vină minunat, că au cea mai bună calitate şi nici nu-mi dau bugetul peste cap, îmi mai rămân fonduri şi pentru cadouri.

 

Toate aceste rochii trebuie însoţite de un accesoriu imperios necesar: zâmbetul de pe buze. Fii veselă atunci când le porţi şi o să emani starea ta pozitivă şi celor din jur!

Tinutele Zonia merg însoţite de minune de un parfum franţuzesc et je me souhaite un bon voyage!

answear.ro%20Acest articol a fost vizualizat de 17099 persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.