Cum sa prinzi cele mai bune reduceri de Black Friday

Black Friday a castigat in ultimii ani tot mai mult teren in Romania, iar vanzarile facute cu acest prilej inregistreaza an de an cifre-record.

Daca intentionati sa faceti cumparaturi cu ocazia reducerilor de Black Friday, nu strica sa cunoasteti cateva reguli si recomandari pentru a prinde cele mai bune oferte si reduceri si pentru nu fi dezamagiti de cumparaturile facute.

b-mall.ro%20

AmaFashion

cel.ro%20

– Faceti o lista clara cu produsele pe care vi le doriti si pe care oricum le-ati fi achizitionat, mai devreme sau mai tarziu. De exemplu, daca doreati sa va cumparati un telefon mai performant si stiti exact ce model v-ar placea, merita sa-l luati de Black Friday 2016, la un pret mai convenabil.

– Informati-va din timp despre preturile produselor de pe lista, astfel incat sa nu cumva sa va fi pacaliti chiar de Black Friday din punct de vedere financiar. Studiati in prealabil toate ofertele magazinelor care ofera preturi reduse Black Friday 2016.

– Ca sa nu pierdeti timp dupa startul reducerilor, faceti-va conturi inainte de Black Friday 2016 pe site-urile care va intereseaza, iar la cele la care cer plata prin card, adaugati-va datele in prealabil. Altfel riscati epuizarea stocului chiar la produsul preferat. Totodata, inainte de Black Friday adaugati link-urile site-urilor care va intereseaza in Bookmarks.

answear.ro%20

– Intrucat unele stocuri sunt limitate, este important sa aflati inainte de Black Friday 2016 in ce zi si la ce ora dau magazinele startul ofertelor speciale, indiferent daca este vorba despre centre comerciale clasice sau online. Unii manageri „fura startul” si incep campania inca de joi sau chiar mai devreme.

– Pentru evitarea neplacutelor cozi si a aglomeratiei de Black Friday, alegeti sa va faceti cumparaturile online, varianta in care puteti primi produsul acasa ulterior, de obicei in cateva zile.

– Daca nu doriti sa cumparati prin internet si alegeti varianta magazinelor clasice, nu uitati telefonul mobil acasa, caci ati putea avea nevoie de el. Ar fi indicat sa luati de acasa si o sacosa rezistenta sau o geanta, pentru cumparaturile de produse mici si medii.

– Pentru a economisi timp si a evita epuizarea stocurilor sau aglomeratia, este recomandabil sa cunoasteti din timp exact in ce loc se afla produsul in magazin sau pe site.

astratex.roAcest articol a fost vizualizat de 616 persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.