Culoarea anului 2014: Radiant Orchid (Orhidee Radianta)

Pantone (recunoasc ca nu am nici cel mai mic habar cine sunt) a dat trendul in moda anului 2014, stabilind culoarea anului 2014. N-am inteles cine sunt acesti Pantone si de ce sunt ei in masura sa decida care este culoarea predominanta dintr-un an sau intr-un sezon, insa banuiesc ca lumea modei, a decoratiunilor interioare sau a obiectelor care ne infrumuseteaza viata de zi cu zi au nevoie de asa ceva, au nevoie de repere.

Asadar culoarea lui 2014 este Radiant Orchid, adica Orhidee Radianta. Imi place numele dar si culoarea. Am ceva articole vestimentare mov-roz. Sau e roz-mov? Nu cred ca e chiar asa de important…

Va las mai jos imaginea Pantone prin care anunta in cadrul unui newsletter culoarea anului. Mi-a placut si m-am gandit ca o sa va placa si voua. Pe mine m-ar incanta sa am catevaarticole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii Radiant Orchid: agenda si florile de pe birou, o bluzita fina sau o esarfa pe care sa o port cu fiecare ocazie, sticla pentru apa de la sala de fitness sau o brosa cu o piatra semipretioasa de aceasta culoare.

Pentru voi cei care ati indragit aceasta culoare sau pur si simplu doriti sa fiti in trend in materie de moda, iata cateva articole de imbracaminte si incaltaminte Radiant Orchid:

Imbracaminte culoarea anului 2014 – Radiant Orchid

Culoarea anului 2014

Incaltaminte culoarea anului 2014 – Radiant Orchid

Voi ce parere aveti despre culoarea anului 2014 – Radiant Orchid?Acest articol a fost vizualizat de 739 persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.