Calvin Klein - Secret Obsession

Calvin Klein – Secret Obsession: Apa de parfum, 100ml

CALVIN KLEIN
Apa de parfum Calvin Klein Secret Obsession, 100 ml, pentru femei

Calvin Klein - Secret Obsession

124.90 LEI

Forma sticlei create de desingeri pentru Secret Obsession emana exotism, facand aluzie la aroma pe care o contine. Liniile feminine si tonurile indraznete exprima pe deplin esenta brand-ului.

Produsul il gasiti in magazinul: Elefant

Secret Obsession de Calvin Klein este un parfum Oriental Floral de dama. Secret Obsession a fost lansat in 2008. Secret Obsession a fost creat de Givaudan, Ann Gottlieb si Calice Becker. Notele de varf sunt prune, trandafir, nucsoara si nucsoara rosie; notele de mijloc sunt tuberoza, iasomie, floare de portocal, orhidee si ylang-ylang; Notele de baza sunt ambra, lemn de santal, vanilie, cedru, pelin, cashmeran si iris.

Produse similare

Chopard Wish pentru femei
Lancome - La vie est belle
Nina Ricci - Mademoiselle Ricci
Guess - Seductive

Parfumuri, Parfumuri femei, Parfumuri dama, Parfumuri de firma, Parfumuri ieftine, Parfumuri de lux, Reduceri Parfumuri, Parfumuri Reduceri, Parfumuri pentru femei, Parfumuri originale, Apa de parfum, Femei Parfumuri, Parfumuri firma, Parfumuri delicate, Apa de toaleta femei, Femei Apa de Toaleta, Cosmetice Femei, Femei Cosmetice, Cosmetice de firma,Acest articol a fost vizualizat de 3117 persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.