Black Friday 2014: Magazine participante

Iata magazinele care se pregatesc asiduu pentru o noua frenezie a cumparaturilor numita Black Friday 2014, un eveniment de shopping cu multe asteptari atat in ceea ce ii priveste pe comercianti dar mai ales in randul cumparatorilor. Nu de alta dar anul acesta Black Friday se constituie si in momentul cumparaturilor pentru sarbatoarea de Mos Nicolae iar pentru multi dintre noi si pentru sarbatoarea de Craciun. Varietatea de oferte va fi cea care va face diferenta intre magazine dar mai ales pretul oferit cumparatorilor.

Pentru ca in Vinerea neagra, de castigat trebuie sa castige in primul rand cumparatorii, pentru ca magazinele sa spere apoi ca, odata ce sunt multumiti de produsele achizitionate si de procesul de cumparare, clientii vor reveni si data urmatoare cand vor avea nevoie de noi produse.

Clientii, unii cu bugete mai mici, altii cu bugete mai mari, vor avea de ales intre sute, dar ce spunem, intre mii de oferte care mai de care mai tentante din partea magazinelor online romanesti, acestea punand la bataie cam tot arsenalul disponibil pentru crearea unor campanii suficient de atragatoare.

Aproape sigur Black Friday va ramane si anul acesta cea mai buna zi de vanzari din intreg anul 2014 pentru majoritatea magazinelor, dat fiind faptul ca celalalt eveniment de shopping, Craciunul, este impartit de mai multe zile din preajma sarbatorii. Black Friday isi statorniceste in acest fel prezenta in Romania, acum asteptandu-ne ca romanii sa fie din ce in ce mai receptivi la aceasta zi importata din Statele Unite, un festin al preturilor care ii va determina pe oameni sa isi chiverniseasca banii in aceasta perioada de final de an pentru a alege ce e mai bun de cumparat cu banii lor.

Iata deci, in continuare, magazinele participante la Black Friday 2014. Spor la cumparaturi!Acest articol a fost vizualizat de 618 persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.