Nikon D3300

Aparat Foto DSLR Nikon D3300 Black: primul pas catre o cariera de profesionisti

Cand vine vorba de fotografii reusite pentru cei care nu sunt inca fotografi profesionisti, dar isi doresc o cariera frumoasa in acest domeniu, secretul este investirea intr-un aparat foto de calitate precum modelul DSLR Nikon D3300 Black.

Acesta este genul de aparat foto care impresioneaza, nu doar prin atributele bune, dar si prin designul sau sofisticat. El dispune de o serie de caracteristici interesante pe care le vom prezenta si noi in recenzia de mai jos. Cititi cu atentie detaliile prezentate.

Detalii pentru cei care gasesc Nikon D3300 o alegere buna

Pentru ca viata este plina de momente frumoase pe care este pacat sa le ratati, noul model de apar DSRL Nikon aduce posibilitatea de a crea fotografii de-a dreptul uimitoare, gratie celor 24,2 magapixeli si rezolutiei de tipul Full Hd 1080 p atunci cand vine vorba de filmare. Acest lucru inseamna culori vii, nuante vibrante, cadre spectaculoase care vor face furori in domeniul social media.

Totodata, veti putea spune adio fotografiilor tremurate. Conform statisticilor, desi fotografiile postate pe internet sunt tot mai des realizate cu ajutorul unui telefon mobil inteligent, calitatea nu va fi niciodata la fel de buna ca cea realizata cu un aparat foto de tipul DSRL. Acesta are un procesor de imagine performant de tipul EXPEED 4, care poate duce la obtinerea de cadre impecabile. Mai mult decat atat, foarte multi fotografi amatori spun ca daca aveti o mana sigura nu va mai fi nevoie sa investiti intr-un trepied.

Modelul Easy Mode Panorama este ideal pentru cei care iubesc peisajele si cauta sa surprinda cele mai reusite creatii ale naturii. Mai mult decat atat, aceasta functie este atat de usor de folosit, incat imaginile surprinse vor parea realizate de un adevarat expert. Blitz-ul care intra in functiune atunci cand vreti sa scapati de cadrele intunecate este de tipul auto. Totodata, modelul dispune si de un sistem de iluminare fara fir care se va dovedi un accesoriu de folos.

Ecranul Nikon D3300 este unul micut, avand 3 inch. Dimensiunea sezorului, si ea un detaliu important, este de 23,5 x 15,6 mm. Balansul de alb se realizeaza automat, iar declansarea automata, atat de utila pentru cei care iubesc selfie-urile sau fotografiile de grup este de 2, 5, 10 sau chiar 20 de secunde. Formatul pozelor este NEF (RAW). In cazul in care doriti, acestea pot fi convertite cu un program special.

Tipul de memorie al acestui aparat este SD, iar acest lucru este de folos celor care intentioneaza sa-i cumpere card pentru a putea stoca imaginile si fotografiile. Alimentarea dispozitivului se realizeaza pe baza unei baterii de tipul Li-Ion En-EL 14 a. Durata acesteia este de pana la 700 de cadre. Desigur, acest lucru este valabil doar daca ea este incarcata la maximum. In ceea ce priveste designul, acest aparat de culoare neagra are urmatoarele dimensiuni: 124 x 75,5,5 x 98.

Greutatea sa este de doar 430 de grame, ceea ce il face un tovaras ideal pentru calatorii. Pretul nu este mare, ci este potrivit detaliilor mentionate anterior.Acest articol a fost vizualizat de 927 persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.